Groepslessen

Onze cursussen vinden plaats in een ontspannen sfeer en er wordt gewerkt met kleine groepjes van maximaal 12 deelnemers waarvan maximaal 8 deelnemers live deel kunnen nemen. Op die manier komt iedereen aan bod en is er genoeg ruimte voor vragen en oefening tijdens de lessen. Een lesjaar bestaat uit 25 lessen van een uur die van start gaan na de zomervakantie. Er wordt wekelijks, m.u.v. schoolvakanties, een les ingepland. De lessen worden in ons leslokaal in Kattendijke gegeven. Voor de lessen betaal je een vast bedrag per les en een éénmalige bijdrage voor het lesmateriaal. De lesboeken kan je voor meerdere cursusjaren gebruiken. De lessen worden digitaal ondersteund zodat je overal waar jij dat wilt je woordenschat kunt oefenen.

Als er in de planning ruimte voor is dan is het ook mogelijk om in een privégroep les te krijgen. Lestijden zijn in dat geval overleg. Tijdens de cursusperiode van reguliere cursussen is het niet mogelijk om privégroepen in de avonduren in te plannen. 

Pas als je vaak oefent wordt het steeds gemakkelijker om dat wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen. Daarom is er na elk cursusjaar de mogelijkheid om het cursusjaar te verlengen met een oefenblok van 10 lessen. Elk niveau heeft zijn eigen oefenblok zodat iedereen kan oefenen met de dingen die dat jaar geleerd zijn.

Heb je al aardig wat Spaans onder de knie dan kan je je Spaans bijhouden in een conversatiegroep. Hieronder vindt je de link naar de diverse mogelijkheden. 

Hieronder kan je doorklikken naar het niveau dat voor jou van toepassing is. Voor het leren van de Spaanse taal zijn er zes Europees erkende subniveaus vastgesteld, dit wordt het Europees Referentiekader genoemd. Meer informatie over deze niveaus en hoe snel je Spaans kan leren vind je op onze pagina Niveaus Spaans.