Niveau A1.2

Tijdens het tweede jaar krijg je verdieping van dat wat je geleerd hebt in het eerste jaar. Uiteraard beginnen we met een korte herhaling van de stof van A1.1. Tijdens de lessen komen de onderwerpen aan bod waardoor je je in tal van situaties leert redden in het Spaans. Je leert bijvoorbeeld spreken over eten (het favoriete onderwerp van Spanjaarden), het reserveren of boeken van hotels of activiteiten en naar de weg vragen of de weg aan iemand uitleggen. Daarnaast leer je hoe je praat over iets dat nog in de toekomst moet gebeuren en je leert praten over iets dat al gebeurd is. Kortom, je leert alles wat je nodig hebt als je in het Spaans wat dieper op de dingen wilt ingaan.  

Net als in het eerste jaar is er in het boek is van elk hoofdstuk een lijst met woorden opgenomen. De belangrijkste woorden zijn door ons in digitale bestanden gezet. Overal waar je beschikt over internet kan je op die bestanden inloggen zodat je overal je woordenschat kunt oefenen. Het lesboek dat je voor A1.1 hebt aangeschaft kan je bij A1.2 ook gebruiken.

Ook dit jaar besteden we extra aandacht aan oefenen zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Het lesboek wordt aangevuld met diverse vormen van oefenmateriaal vaak in de vorm van een spel waardoor het leren leuk blijft.

Kosten: 13,50 per les (4 - 12 deelnemers)

Aantal lessen: 25

Lesmateriaal: 15,- (exclusief lesboeken)

Lestijd: Nader te bepalen

Aanvang: september 2024

Leslocatie: Kattendijke (of online als dit door het RIVM wordt voorgeschreven)

Oefenblok A1.2

Dit blok is in een keuzeblok voor leerlingen die A1.2 hebben afgerond. Tijdens de lessen wordt extra geoefend met de stof die tijdens dit jaar aan bod is gekomen. Meedoen met dit blok zorgt ervoor dat je met de stof bezig blijft zodat het niet versloft. Tijdens dit blok doen we ludieke oefeningen zodat op een leuke manier met de stof geoefend kan worden.

Leerlingen die A1.2 dit jaar bij La Maravilla hebben gevolgd hebben voorrang tot deze groep. Als er nog plaats is in de groep dan kunnen leerlingen die in een ander jaar of elders Spaans hebben gevolgd ook deelnemen.

  • Kosten: 10,- per les
  • Aantal lessen: 5
  • Lesmateriaal: 10,-
  • Lestijd:
  • Aanvang:
  • Leslocatie: Kattendijke & Online (of geheel online als dit door het RIVM wordt voorgeschreven)