Online Spaans

Als het voor jou onmogelijk is om naar de lessen te komen of je vindt het prettiger om lessen online te volgen dan is het mogelijk om de lessen online te verzorgen. Je zorgt dan zelf thuis voor de juiste faciliteiten en we loggen op een afgesproken tijd in via Skype. Wat heb je nodig:

  • Een rustige plek zonder omgevingsgeluiden of een koptelefoon met microfoon om geluid van buitenaf uit te filteren
  • Een snelle internetverbinding zodat beeld en geluid zonder haperen kan worden overgebracht
  • Een computer waarop Skype goed kan draaien
  • Een (gratis) Skype account op je computer
  • Je skypenaam (live:......) om aan ons door te geven

Omdat het lesmateriaal via post naar je verzonden wordt zijn daar extra kosten aan verbonden. Dit zijn éénmalige kosten aan het begin van de cursus. Extra materiaal wat tijdens de lessen wordt uitgedeeld, vooraf of achteraf via mail aan de leerling toegezonden.

Je kunt aan alle groepen online deelnemen. Het kan dan zijn dat een deel van de groep live in het lokaal deelneemt en een deel live op afstand. Camera en geluid zijn van goede kwaliteit en via een scherm in het lokaal zijn alle deelnemers voor elkaar zichtbaar. Op die manier kan er hybride lesgegeven worden waarbij alle leerlingen individuele aandacht krijgen.

Online lessen kunnen ook inzet worden voor privélessen. De tarieven die hiervoor gelden vind je via de rode knop hieronder. Er worden alleen extra verzendkosten voor het verzenden van het lesmateriaal in rekening gebracht.