Leer Spaans bij La Maravilla!

Cursussen

Onze cursussen vinden plaats in een ontspannen sfeer en er wordt gewerkt met kleine groepjes van maximaal 8 deelnemers. Op die manier komt iedereen aan bod en is er genoeg ruimte voor vragen en oefening tijdens de lessen. Een lesjaar bestaat uit 25 lessen van een uur die van start gaan na de zomervakantie. Er wordt wekelijks, m.u.v. schoolvakanties, een les ingepland. De meeste lessen worden in ons leslokaal in Kattendijke gegeven. Voor privé groepen is het mogelijk om de lessen bij jou thuis plaats te laten vinden. Voor de lessen betaal je een vast bedrag per les en een éénmalige bijdrage voor het lesmateriaal. De lesboeken kan je voor meerdere cursusjaren gebruiken. De lessen worden digitaal ondersteund zodat je overal waar jij dat wilt je woordenschat kunt oefenen.

Pas als je vaak oefent wordt het steeds gemakkelijker om dat wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen. Daarom is er na elk cursusjaar de mogelijkheid om het cursusjaar te verlengen met een oefenblok van 10 lessen. Elk niveau heeft zijn eigen oefenblok zodat iedereen kan oefenen met de dingen die dat jaar geleerd zijn.

Hieronder kan je doorklikken naar het niveau dat voor jou van toepassing is. Voor het leren van de Spaanse taal zijn er zes Europees erkende subniveaus vastgesteld, dit wordt het Europees Referentiekader genoemd. Meer informatie over deze niveaus en hoe snel je Spaans kan leren vind je op onze pagina Niveaus Spaans.