Leer Spaans bij La Maravilla!

Niveau B1

Tijdens het derde jaar worden je mogelijkheden om je uit de drukken in het Spaans steeds groter. Je leert bijvoorbeeld te spreken over ingewikkeldere menselijke gevoelens als blijdschap, medeleven, keuzes maken, vermoedens uitspreken en twijfels uiten. Na het derde jaar kun je ook in de toekomst spreken, dingen goed met elkaar vergelijken en een gebeurtenis beschrijven. Praktisch is dat ook solliciteren en telefoneren aan bod komen en we oefenen met het spreken over diepgaandere onderwerpen zoals het milieu of de media.

Ook in het derde jaar gaan we natuurlijk door met het uitbreiden van je woordenschat. De nieuwe woorden gaan vooral over de talloze manieren waarmee je je in het Spaans kunt uitdrukken zodat je een levendige conversatie kunt voeren. De woorden zijn opgenomen in een bestandje waarin je op je eigen account kunt inloggen zodat je overal woordjes kunt oefenen of opzoeken.

Grammaticaal wordt tijdens het derde jaar aandacht besteed aan nieuwe vormen zoals de gebiedende wijs en de toekomende tijd. In het Spaans wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van een vorm waarbij je aangeeft dat het zou kunnen dat iets plaats gaat vinden. Ook die vorm wordt behandeld. Daarnaast zal er vooral veel aandacht uitgaan naar de speciale maniertjes die Spanjaarden hebben om zich in hun taal uit te drukken.

Als je deze cursus hebt afgerond kan je doorstromen in de B2a groep.

  • Kosten: 11,50 per les (bij minimaal 4 deelnemers)
  • Aantal lessen: 30
  • Lesmateriaal: éénmalig 49,50
  • Lestijd: nader te bepalen
  • Aanvang: september 2019
  • Leslokatie: Kattendijke