Leer Spaans bij La Maravilla!

Vakantiecursus

Met een praktisch boek leer je je te redden tijdens situaties die je op vakantie kunt tegenkomen. Je leert geen ingewikkelde grammatica maar basiszinnen waarmee je gemakkelijk uit de voeten kunt. De thema lessen zijn gericht op conversatie en het opbouwen van woordenschat. Je leert bijvoorbeeld wat je kunt zeggen als je iets wilt bestellen in een restaurant, als je boodschappen gaat doen op de markt of hoe je kunt vragen om een kamer met uitzicht op zee. Het lesboek bevat een audio Cd zodat je thuis zelf verder kunt oefenen. De lessen worden digitaal ondersteund zodat je overal waar je bent kunt inloggen om te werken aan je woordenschat.

De vakantiecursussen vinden plaats in het voorjaar. Er start, bij voldoende aanmeldingen, een cursus in een januari en een tweede groep in april. Mochten er niet genoeg aanmeldingen zijn voor de eerste lichting dan kunnen de mensen die zich daarvoor hadden aangemeld deelnemen aan de cursus die start in april. De cursus in april gaat door ongeacht het aantal aanmeldingen.


Als je de vakantiecursus hebt afgerond en je hebt de smaak te pakken dan kan je v.a. oktober deelnemen aan onze beginnerscursus niveau A1. Mensen die deel hebben genomen aan de vakantiecursus hebben garantie op een plekje in de beginnerscursus.

  • Kosten: 160,- voor de gehele cursus (inclusief lesboek met Audio bestanden en digitale ondersteuning)
  • Aantal lessen: 10
  • Lesdag en -tijd: Dinsdag- of woensdagavond
  • Aanvang: eind maart 2019
  • Leslokatie: Kattendijke